12-13 жовтня у Івано-Франківську пройшов ІІ Міжнародний інвестиційний форум «Партнерство та перспектива», що мав на меті показати можливості і переваги міста Івано-Франківська як привабливого для інвестування, налагодження ділових зв’язків.

Участі у заході взяли представники іноземних дипломатичних місій в Україні, міжнародних фінансових інституцій, фондів, бізнес-структур, освіти та культури, народні депутати, очільники міст. Головний експерт з питань місцевого врядування та розвитку Проекту ПРОМІС Ігор Лепьошкін, головний радник Проекту з питань врядування Кейді Ворд та канадський експерт з питань розвитку бізнесу та демократичного врядування м. Едмонтон Кент МакМаллін долучилися до роботи Форуму. Свій меседж до аудиторії пані Ворд зосередилася на темі муніципального маркетингу, розповідала як визначати конкурентні переваги регіону та міста, зробити їх впізнаваними та привабливими як для туристів, так і для потенційних інвесторів. Маючи великий досвід розробки успішних бізнес-стратегій, пан МакМаллін розповів як місто Едмонтон почавши з розробки стратегії розвитку, її успішної імплементації, здобуло репутацію відомого туристичного центру Канади, міста сучасних технологій та потужної економіки.

Дивіться відео-сюжет про Форум:

В рамках Форуму також відбулась панельна дискусія між представниками місцевої бізнес-спільноти, громадських організацій, муніципальними посадовцями. Проект ПРОМІС модерував дискусію, а Кент МакМаллін розповів про канадський досвід сприяння розвитку малого та середнього бізнесу. Деталі тут.