201-02-23438aedb77072170ed5d0996c8b5bffea

У 2017 року ПРОМІС розпочинає розподіл коштів Фонду підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку Проекту ПРОМІС. Фонд призначений допомогти містам-партнерам реалізувати ініціативи, які відображають пріоритети міст у сфері врядування, маркетингу і брендингу міст, та надання адміністративних послуг з метою підвищення ефективності ОМС у впровадженні відкритого демократичного врядування та задля підвищення рівня прозорості та партисипативності процесу прийняття рішень.

Фондом передбачається надання фінансової підтримки на впровадження проектів у кожному з міст-партнерів у розмірі до 400 000 тисяч гривень. Передбачається, що дана фінансова підтримка буде спрямована на впровадження не більше як двох проектів у кожному з міст-партнерів Проекту.

Фінансова підтримка в рамках Фонду надаватиметься містам на умовах співфінансування, що передбачає фінансовий та нефінансовий внесок виконавців і партнерів на реалізацію проекту.

Проект ПРОМІС розпочав серію презентацій умов розробки і впровадження ініціатив та проектів у рамках Фонду. Перша така презентація відбулася 22 лютого 2017 року у Вінниці для міст-партнерів з Вінницької області. Експерти Проекту розповіли про етапи підготовки, подання, ухвалення заявок на отримання фінансування з Фонду.

Наступні презентації Фонду підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку Проекту ПРОМІС відбудуться в Івано-Франківську (24 лютого), Полтаві (1 березня), Запоріжжі (2 березня).

Відбір заявок міст-партнерів розпочнеться 1 травня, а безпосередня імплементація ініціатив вже  в липні 2017 року.