s104000227-28 лютого 2017 року в м.Києві Асоціація міст України у партнерстві з Проектом ПРОМІС та в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» провела Національну конференцію на тему «Аутсорсинг для місцевого економічного розвитку».

Мета заходу – створення платформи для навчання, професійного розвитку, обміну досвідом та практиками, що їх мають місцеві розвиткові інституції, та напрацювання підходів до підвищення ефективності їх співпраці з органами місцеовго самоврядування в питаннях розвитку територіальних громад.

Під час конференції головний експерт з питань міжвідомчої співпраці і місцевого економічного розвитку Проекту ПРОМІС Олег Войтович презентував напрацьовану методологію створення розвиткових інституцій та практичний досвід впровадження проектів МЕРМ та ПРОМІС, а також очолив тематичну секцію «Створення розвиткових інституцій у громаді».

У конференції взяли участь близько 200 представників громадських організацій, комунальних установ, ЗМІ, міжнародні донорські організації, які реалізують проекти у сфері розвитку громад.

Деталі на сайті АМУ:

https://www.auc.org.ua/novyna/nacionalna-konferenciya-autsorsyng-dlya-miscevogo-ekonomichnogo-rozvytku-prohodyt-u-kyyevi

https://www.auc.org.ua/novyna/drugyy-den-roboty-nacionalnoyi-konferenciyi-autsorsyng-dlya-miscevogo-ekonomichnogo-rozvytku