Джерело: Жмеринська міська влада

Сьогодні, 5 липня 2018 року в 11 годині, в залі засідань Жмеринської міської ради, відбулося перше засідання Робочої групи з оновлення Стратегії розвитку міста, яке відкрили головний експерт Проекту ПРОМІС Ігор Лепьошкін та заступник міського голови з гуманітарних питань Ольга Боровська.

image3

Під час засідання були присутні: заступник міського голови Володимир Твердохліб, керівництво міста, представники депутатського корпусу, керівники підприємств, установ, організацій міста, громадськість та засоби масової інформації.

image4

image5

Про впровадження діючої Стратегії розвитку Жмеринки до 2020 року на даний час, розповів начальник управління економіки Анатолій Коновал. Консультанти Проекту “Партнерство для розвитку міст” ПРОМІС Олександр Волошинський та Петро Мавко звернули увагу присутніх на особливості розбудови стратегій розвитку на сучасному етапі, методологію та процес розробки Стратегії розвитку міста.

image6

Під час засідання було обговорено особливості розробки стратегій розвитку на сучасному етапі, а саме: європейські підходи: єдина система стратегічних документів територій всіх рівнів; плани реалізації: проектний підхід; ДФРР: принципи та регуляції. Було також сплановано подальші кроки розвитку та проведено загальний огляд графіку роботи зі стратегічного планування.