Джерело: Громадська організація “ПРАВО”

Експерти громадської організації «ПРАВО» зустрілися з представниками молодіжного середовища, які погодилися пройти відповідний курс навчання та стати екскурсоводами.

2018-10-23_01

Реалізація такого задуму є компонентом проекту «Хмільник туристичний: робимо перші кроки», який впроваджується зараз в Хмільнику.

В рамках проекту має бути підготовлено 10 екскурсоводів, які залучатимуться до роботи під час проведення загальноміських свят та фестивалів.

2018-10-23_02

Учасники сьогоднішньої зустрічі обговорили окремі компоненти майбутнього навчання, найбільш прийнятні дні та години для навчання, а також плани щодо подальшої співпраці.

Найближчим часом відбудуться перші навчальні заходи.

Захід відбувся в рамках проекту «Хмільник туристичний: робимо перші кроки», що реалізується Хмільницькою міською радою, в партнерстві з громадською організацією «ПРАВО» за фінансування Уряду Канади через Фонд підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС).

Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.