Джерело: Офіційний веб-портал Кременчуцької міської ради

12162Міський голова Віталій Малецький зустрівся з експертами проекту «ПРОМІС», які на базі ЦНАП Кременчука проводять навчання з питань надання якісних адміністративних послуг.

Керівник міста висловив слова вдячності проекту «ПРОМІС» за те, що його експерти роблять багато цікавих і корисних справ для територіальних громад різних 16 муніципалітетів України, надають їм реальну допомогу в розвитку місцевого самоврядування. Він зазначив, що система надання адмінпослуг, що побудована в ЦНАПі Кременчука, створювалася в тому числі за допомогою експертів проекту «ПРОМІС». Для зручності відвідачів вона постійно вдосконалюється, усучаснюється з огляду на сучасний рівень інформатизації. Наразі чимала кількість затребуваних послуг надається в зручному для багатьох форматі, в онлайн-режимі. Завдання найближчої перспективи створити умови для отримання якомога ширшого кола послуг через Інтернет-мережу.

У свою чергу, експерти висловили захоплення побаченим і почутим у Кременчуці. Вони зазначили, що тут є чому повчитися і чому позаздрити. Також відзначили, що після прогулянки містом, вони були приємно вражені його красою і чистотою.