IMG_7895 IMG_7789-–,, IMG_7961

10-11 травня 2018 року за підтримки Проекту ПРОМІС у м.Кременчук відбувся міжнародний бізнес-форум “Міжнародне співробітництво: створюємо майбутнє разом”. Участь у Форумі взяли представники Канади, Литви, Польщі та інших країн, які зацікавлені у налагодженні та поглибленні співпраці з Україною, представники державних та місцевих органів влади України, підприємці та експерти.

Форум був організований спільними зусиллями Кременчуцької міської ради, КП “Кременчук Інвест”, Проекту ПРОМІС, Полтавської та Черкаської торгово-промислових палат, а також Вільнюської Торгової, промислової та ремісничої палати. Мета Форуму – створити платформу для обміну досвідом, зміцнення партнерських відносин та обговорення механізмів залучення інвестицій у Полтавську область.

Від Проекту ПРОМІС участь у Форумі взяли Кейді Ворд, Головний радник з питань врядування, та Валерій Кокоть, Головний експерт з розвитку бізнесу. Під час першого пленарного засідання на тему «Розширення експортних можливостей України через міжнародне співробітництво», Кейді Ворд розповіла про канадські практики підтримки експорту. Згодом пані Ворд модерувала третю секцію Форуму «Дієві механізми залучення інвестицій. Індустріальні парки та спеціальні економічні зони», під час якої з доповідями виступили Яцек Пєхота, Президент Польсько-української економічної палати, Микола Селівон, проф., Голова МКАС і МАК при ТПП України, Сергій Соломаха, Віце-Президент Асоціації «Енергоефективні міста України», міський голова м. Миргород. Кейді Ворд та Валерій Кокоть взяли також участь у практичному семінарі «Розвиток експорту», що відбувся 11 травня в рамках Форуму.

Фото: Новини Полтавщини

Відеосюжет про перебіг Форуму доступний за посиланням