1534957051_008 1534957036_007 1534957029_001 1534956998_009

У  співпраці з Проектом ПРОМІС місцева влада Івано-Франківська впевнено розвиває туристичний потенціал міста. 22 серпня 2018 року в кінотеатрі “Люм’єр” в Івано-Франківську відбулася презентація нового мобільного додатка “Відвідай Івано-Франківськ”, який зібрав усю необхідну інформацію про місто.   Завдяки цьому мобільному додатку мешканці та гості міста зможуть на власні смартфони отримувати інформацію про місцеві об’єкти, що обладнані спеціальними передавачами, при умові, що вони будуть знаходитися в радіусі дії передавачів. Таких передавачів встановлено 20. Також додаток пропонує спеціальний аудіо-тур для туристів, які здійснюють пішохідні екскурсії історичними пам’ятками міста, на одній з чотирьох мов на вибір (українська, англійська, німецька, польська).

Мобільний додаток “Відвідай Івано-Франківськ” містить карту міста, інформацію про місцеві історичні пам’ятки, транспорт, безпеку, дає поради щодо того, де можна смачно поїсти, зайнятися шопінгом чи провести дозвілля, а також містить цінну інформацію для мешканців міста щодо готовності послуг в ЦНАП чи новини місцевої влади. Додаток є безкоштовним та зручним в користуванні.

Розробка мобільного додатку “Відвідай Івано-Франківськ” відбулася в рамках проекту «Розумний туризм в Івано-Франківську», що реалізується за підтримки Фонду підтримки ініціатив з демократичного врядування та розвитку Проекту ПРОМІС. Мета розробки такого мобільного додатка – сприяти розвитку туристичного потенціалу міста, формування бази даних і оприлюднення та поширення інформації щодо  ресурсів громади та підсилення зовнішньої привабливості міста.