Джерело:  Офіційний веб-сайт міста Хмільника

12 липня 2018 року у конференц-залі Хмільницької міської ради  відбулася презентація Фонду сприяння розвитку малих і середніх підприємств у рамках проекту «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), під час якої було оголошено початок конкурсу грантів в рамках Фонду.

Участь у заході взяли міський голова Сергій Редчик, керівники структурних підрозділів міської ради, малих та середніх підприємств, неурядових організацій, навчальних закладів та команда Проекту ПРОМІС.

Міський голова Сергій Редчик у вступному слові привітав учасників презентації та принагідно подякував за сприяння у реалізації проектів із розвитку місцевого підприємництва.

Сергій Борисович, зокрема, повідомив про те, що Хмільницькою  міською радою затверджена «Програма посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва м. Хмільник на 2018-2022 poки», що має на меті посилення конкурентоспроможності МСП м. Хмільник шляхом створення сприятливих умов ведення бізнесу, надання цільової підтримки міською владою та інституціями розвитку підприємництва, спрощення доступу до різних інструментів розвитку бізнесу

У ході заходу виступив директор Проекту ПРОМІС Олександр Кучеренко, який окреслив напрямки співпраці з пілотним містом Хмільник.

Головний експерт із  розвитку бізнесу Проекту Валерій Кокоть поінформував про підтримку, що надаватиме Фонд для розвитку підприємництва та місцевого економічного розвитку у Хмільнику, а також  зазначив про основні критерії та процедуру відбору проектних заявок у рамках Фонду. За його словами, Фонд надає підтримку для розвитку суб’єктів малого підприємництва через створення відповідної інфраструктури, підвищення кваліфікації та навичок підприємців, а також сприяє реалізації програм.

Після виступів учасники презентації скористалися нагодою поставити запитання та отримати більш детальну інформацію щодо роботи Фонду (умов фінансування, строків подання заявок на фінансування, критерії відбору проектних заявок тощо).