Президія-1Кокоть

координатор

Ліца

люди

Джерело: Новини Полтавщини

Сьогодні, 7 червня, в Полтаві презентували Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств, що створений в рамках проекту “Партнерство для розвитку міст”. Під час презентації представники Фонду оголосили про початок конкурсу грантів.

Участь у заході взяли представники Полтавської міської ради, малих та середніх підприємств, неурядових організацій, навчальних закладів та команда Проекту ПРОМІС.

Головний експерт з розвитку бізнесу Проекту Валерій Кокоть розповів про підтримку, яку надаватиме Фонд щодо створення сприятливого середовища для розвитку підприємництва у Полтаві.

“Розроблена “Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього бізнесу у Полтаві на 2018-2022 роки” ставить на меті посилення конкурентоспроможністі, а це можна зробити створивши сприятливі умови для ведення бізнесу. Також шляхом цільової підтримки підприємств міською владою та інституціями розвитку підприємництва. Основна мета Фонду – сприяння впровадженню програм підтримки МСП в 16 містах-партнерах, які розроблені за методологією Проекту ПРОМІС та прийняті відповідними міськими радами. На Полтавщині Фондом охоплені: Полтава, Кременчук, Горішні Плавні та Миргород. Проект реалізує Федерація канадських муніципалітетів за підтримки уряду Канади діє до 2020 року”, – зазначив Валерій Кокоть.

Координатор Фонду Валерія Ткаченко проінформувала учасників заходу про основні критерії та процедуру відбору проектних заявок.

Після виступів учасники презентації мали можливість поставити запитання щодо роботи Фонду та здобуття грантів, і отримати на них ґрунтовну відповідь.