Джерело – АМУ

uvaga-konkurs_3Асоціація міст України в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) розпочинає прийом заявок від міських рад-членів АМУ на фінансування короткострокових ініціатив, що сприятимуть участі жінок у місцевому економічному розвитку.

Головною метою конкурсу є сприяння участі жінок у місцевому економічному розвитку шляхом реалізації короткострокових ініціатив в містах-членах АМУ у співпраці органів місцевого самоврядування з неурядовими організаціями та/або підприємництвом, спрямованих на досягнення конкретних результатів щодо підвищення активності жінок в економічному житті громад та/або в процесі прийняття рішень на місцевому рівні.

Ініціативи, яким надаватиметься фінансова підтримка,  мають сприяти реалізації, принаймні, одного з зазначених нижче завдань:

  • розбудові місцевого потенціалу, пов’язаного з участю жінок у місцевому економічному розвитку;
  • усуненню дискримінації за ознакою статі на ринку праці;
  • розширенню економічних можливостей жінок;
  • розвитку жіночого підприємництва;
  • скороченню безробіття серед жінок;
  • розширенню участі жінок у прийнятті рішень на місцевому рівні.

Діяльність в рамках реалізації ініціативи може включати: організацію та проведення навчальних заходів, круглих столів, інформаційних кампаній, розробку навчальних програм, розробки та впровадження планів підтримки жінок-підприємців та молодих лідерів, проведення досліджень (наприклад, «гендерного аналізу» місцевих бюджетів, розробка «гендерного портрету» міста), надання консультаційної підтримки.

Увага! Не фінансуються ініціативи, які включатимуть проведення лише одного заходу (конференції, форуму чи семінару), проведення акцій протесту, політичних, релігійних акцій, заходів, які завдають шкоди навколишньому середовищу.

Максимальний строк реалізації ініціатив: 6 місяців
Загальний бюджет конкурсу складає: 1 000 000 грн
Бюджет однієї ініціативи: від 40 000 до 150 000 грн
doc-ico Ознайомитися з Умовами участі у Конкурсі

Для участі у конкурсі потрібно заповнити Форму запиту (завантажити), додати до неї листи про підтримку від зазначених партнерів та надіслати

простою поштою на адресу: 01001, м. Київ, вул. Еспланадна, 4б, оф 709 Асоціація міст України
або електронною поштою на адресу: nizhnikvv@ukr.net

Контакна особа в АМУ Нижник Володимир Валерійович.

Запити приймаються українською мовою до 10 червня 2019 року включно.

Запити мають бути підписані уповноваженою особою Заявника, скріплені печаткою (за наявності) та надіслані на зазначену адресу в заклеєних конвертах.

Запитання приймаються в письмовій формі на електронну адресу: tykhomyrova.olena@gmail.com , Олена Тихомирова, спеціаліст з питань гендерної рівності.