Джерело: Запорізька міська рада

o_1d34568cv140v1svu15i3dm11rp81kСьогодні пройшло засідання комітету з управління впровадженням Стратегії розвитку Запоріжжя, який працює спільно з канадським проектом ПРОМІС. Комітет визначив стратегію розвитку малого та середнього бізнесу на 2019 рік. Цього року вирішено надати підтримку жіночому бізнесу, а також стартапам людей з особливими потребами.

До комітету з впровадження Стратегії розвитку Запоріжжя входять представники міської влади. В рамках комітету вони співпрацюють з канадським проектом ПРОМІС протягом трьох років. За цей час розробили стратегію розвитку Запоріжжя до 2025 року, а також стратегію розвитку малого та середнього бізнесу, втілили в життя кілька проектів – наприклад, з розвитку центру надання адмінпослуг.

Сьогодні відбулося засідання виконавчого органу комітету. Зібралися, щоб затвердити план розвитку стратегічних напрямків на 2019 рік.

– Сьогодні керівники проекту ПРОМІС високо оцінили нашу спільно виконану роботу. Ми будемо й надалі розвивати співпрацю. В цьому році плануємо проведення Еко-форуму, маємо намір розширити масштаби стартап-фесту і хочемо також зробити новий напрямок – більш широкий майданчик для розвитку стартапів для людей з особливими потребами і для жіночого бізнесу, – поділився планами заступник міського голови Запоріжжя Валерій Еделєв.