129 листопада в Івано-Франківську пройшов фінальний захід проекту «Акселератор креативних жіночих стартапів» Accelerator Startup Demo Day. Десять жінок, що були відібрані до участі в програмі незалежною Радою Акселератора, мали унікальну можливість презентувати свої стартапи перед досвідченими підприємцями і отримати їх професійні коментарі та поради щодо подальшого розвитку.

На заході учасниці представили проекти за різними напрямками: сувенірна продукція, парфумерія, трикотаж, текстиль та декор, ілюстрація, фешн – дизайн, кулінарія, сервісне медіа та школа креативу.

Акселератор жіночих стартапів – ініціатива Туристичної Асоціації Івано-Франківщини (ТАІФ) в рамках «B2B Creative Women Network: посилення спроможності жінок у креативних індустріях в м. Івано-Франківськ», що впроваджується за  фінансової підтримки Фонду сприяння розвитку малих і середніх підприємств  Проекту ПРОМІС.

Майстерня-студія допомагає жінкам, які хочуть почати власну справу, реалізувати конкретні креативні бізнес-ідеї та стартапи, проводить курси підвищення кваліфікації та нетворкінги. Крім того, платформа підтримує розвиток жіночої бізнес-спільноти. Саме тому впродовж усього процесу навчання підприємиць супроводжували менторки з креативних індустрій України.

Реальні відеоісторії Івано-Франківських підприємиць, ви можете побачити на офіційному YouTube-каналі Акселератора.