Успіх розвитку територіальних громад в Україні та трансформаційних процесів залежить від кадрів, які повинні бути фахово та світоглядно підготовленими до роботи в нових умовах. Важливими є знання новітніх технологій управління місцевим економічним розвитком та відповідні навички, які дозволять застосувати ці знання в умовах конкретної громади. Проект ПРОМІС системно допомагає містам-партнерам грамотно формувати співпрацю між різними рівнями влади та зміцнює потенціал муніципального сектору України через розширення міжвідомчого діалогу, комплексне планування місцевого економічного розвитку та посилення потенціалу службовців через спеціально розроблені навчальні програми.

Станом на липень 2019 року 5425 службовців органів місцевого самоврядування з 296 міст та ОТГ України пройшли відповідне навчання завдяки серії тренінгів Проекту ПРОМІС за фінансової підтримки Уряду Канади. Серед них – Віталій Погосян, Директор Департаменту економіки та інвестицій Вінницької міської ради. Саме його історія співпраці з Проектом ПРОМІС задля розбудови потенціалу Вінниці лягла в основу першої історії успіху Проекту, яка була вперше презентована широкій громадськості на Конференції з питань реформ в Україні, що відбулася у м.Торонто 2-4 липня 2019 року.

Історія успіху співпраці Проекту ПРОМІС з Вінницею розпочинає серію історій успіху, в яких будуть показані результати співпраці Проекту з містами-партнерами. Наступна історія успіху вийде восени 2019 року.

Проект ПРОМІС висловлює подяку креативній студії Minimal Movie за розробку цього відео.