Джерело – Інтернет-видання Жмеринка.City

SN2L7PqMa8ZwOx2UEMPV

В рамках відзначення 116-ї річниці Дня міста на площі Жмеринки 4 серпня розгорнувся справжній мистецький арт-квартал.

Виставка творчості талановитих гуртківців Центру позашкільної роботи, ексклюзивні роботи майстрів міста у художній виставці міського історичного музею та студії образотворчого мистецтва Дитячої музичної школи – перехожі мали можливість не лише познайомитися із техніками виконання робіт, а й взяти участь у майстер-класах.

На одній із алей площі Миру розгорнулася екологічна акція: перехожим пропонували власноруч розмалювати лляну торбинку і забрати собі у подарунок. Екологічні торбинки для усіх бажаючих закупили фахівці укправління економіки Жмеринської міської ради в рамках проекту «Роздільний метод збирання твердих побутових відходів – запорука чистоти в місті Жмеринка», що реалізується за підтримки Проекту ПРОМІС.

У міській раді повідомили, що у такий спосіб намагаються привернути увагу жителів міста до зменшення використання поліетилену через хорошу альтернативу – екологічні торбинки, які можна використовувати у побуті.

Допомагали жмеринчанам втілювати цікаві ідеї дизайну торбинок педагоги художнього відділу музичної школи та Центру позашкільної роботи.