DSC0327015 травня 2019 року у місті Києві відбулося щорічне засідання Спостережної ради Проекту ПРОМІС. Під час засідання був обговорений Звіт про виконання Плану робіт на 2018-2019 рр, а також затверджений План роботи за Проектом на 2019-2020 рр.

Участь у заході взяли Посол Канади в Україні Роман Ващук, Данііл Меньшиков, заступник начальника управління підприємництва – начальник відділу розвитку підприємництва департаменту розвитку підприємництва та регуляторної політики Мінекономрозвитку України, державний експерт експертної групи взаємодії з інституціями Ради Європи та з питань міжнародної технічної допомоги Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Руслан Поп’юк, а також представники всіх 16 міст-партнерів Проекту ПРОМІС. На засіданнs співголовували Бев Еслінгер, депутат міської ради міста Едмонтон, член Ради ФКМ, та Олександр Слобожан, Виконавчий директор Асоціації міст України.

За словами учасників засідання, 4-й рік діяльності Проекту ПРОМІС позначився прогресом у досягненні проміжних результатів Проекту, який полягає в забезпеченні ефективного демократичного врядування на місцевому рівні. 5-й рік діяльності Проекту буде ключовим роком з огляду на необхідність забезпечення сталості результатів Проекту після його закінчення у 2021 році.

У рамках засідання Спостережної ради відбулася фотовиставка проектів, що реалізуються в партнерських містах за фінансової підтримки Проекту ПРОМІС.

Також під час обговорення учасникам засідання Спостережної ради була представлена карта досягнутих результатів у містах-партнерах Проекту ПРОМІС, серед яких – розробка маркетингової та комунікаційної стратегії, робота над створенням бренду міст, запровадження електронних петицій, бюджету участі тощо.

zip

Результати діяльності Проекту ПРОМІС станом на квітень 2019 року