Джерело: Миргородська міська рада

img2046f68723530399767ab13ff1dbe98014 лютого Миргород віддали представники проекту ПРОМІС. На засіданні за участю головного радника з питань врядування Проекту ПРОМІС Кейді Ворд було підбито перші підсумки впровадження Стратегії Миргородського субрегіону.

Стратегія Миргородського субрегіону – працюючий документ. Такий висновок зробили експерти міжнародної ініціативи, заслухавши результати впровадження проектів, які мають вплив на розвиток міста та впроваджуватимуться у майбутньому. Аналізуючи підсумки роботи було відзначено постійну та послідовну роботу міської ради, депутатів, активних миргородців. У ході обговорення також було проаналізовано об’єктивні та суб’єктивні причини, які стримують виконання Плану дій, передбачених стратегічним документом. Також було проведено обговорення в малих групах і оцінено сталість результатів впровадження ініціатив і проектів на основі встановлених критеріїв оцінювання.

Підбиваючи підсумки зустрічі секретар міської ради Наталія Гирка вкотре подякувала експертам проекту за допомогу в розробці документу, а  активним членам робочої групи – за безпосередню участь у реалізації Плану заходів, визначених Стратегією Миргородського субрегіону.