Джерело – Новини Полтавщини

DSC_4046DSC_4035

Сьогодні у Полтавській ОДА розпочався дводенний семінар-тренінг для представників громад Полтавщини щодо застосування інвестиційних інструментів у громадах, який проходить за підтримки Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА та Проекту “Партнерство для розвитку міст” ПРОМІС.

Директор Департаменту Інна Іщенко відмітила суттєве нарощення досвіду громадами Полтавщини щодо використання інструментів сталого економічного розвитку.


“Кількість успішно реалізованих проектів та ініціатив, залучення інвестицій, співпраця з проектами міжнародної допомоги – все це є тим базисом, на який спираються громади області. Все це підтверджує їх самодостатність, спроможність та потенціал для подальших злетів”, – сказала Інна Іщенко.

Протягом двох днів представники громад Полтавщини разом з експертами та консультантами Проекту (Олександр Дудка, Олександр Ігнатенко та Володимир Мороз) опрацюють основні інструменти з питань залучення інвестицій, аспекти розробки інвестиційного паспорту, практичні завдання у форматі “ділової гри” щодо роботи з інвестором.