Джерело: Press-Center News Journal

IMG_4931У Запоріжжі урочисто відкрили «Business Women’s Space» – перший коворкінг-центр підтримки соціальних інновацій, жіночого підприємництва та стартап-кампаній.

Церемонія урочистого відкриття «Business Women’s Space» – коворкінг-центру підтримки соціальних інновацій, жіночого підприємництва та стартап-кампаній відбулася 29 березня 2019 р.

Учасниками заходу стали жінки – діючі та майбутні підприємиці; представники й представниці громадських організацій, бізнесу, державних установ. Зокрема, учасників привітали та урочисто перерізали стрічку Валерій Еделєв, заступник міського голови м.Запоріжжя, Світлана Кругляк, регіональний координатор проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), Світлана Жаворонкова, експертка з гендерних питань Проекту ПРОМІС, Ірина Дуднік, директорка Запорізького обласного центру зайнятості.

Керівниця проекту, виконавча директорка ЗГО «ЦРК «Професіонали» Інна Бойко презентувала послуги коворкінгу, навчальні програми, що будуть реалізовуватись найближчим часом та спрямовані на розвиток малого й середнього підприємництва в м.Запоріжжі.

Також було презентовано успішні кейси жіночого підприємництва, проведено бізнес-гру на партнерство та стратегії в комунікаціях, розважальний захід для дітей, а наостанок всі учасники й учасниці змогли поласувати смачним фуршетом та поспілкуватися з організаторами й жінками-підприємицями.

Захід відвідало понад 50 осіб.

Діяльність коворкінг-центру «Business Women’s Space» спрямована на зниження рівня безробіття, започаткування й масштабування бізнесу учасниць та учасників заходів, розвиток соціальної інфраструктури міста, популяризацію малого та середнього бізнесу, зокрема, жіночого, в Запоріжжі. «Родзинкою» коворкінг-центру «BW Space» є наявність дитячої кімнати, де малюки розважаються з аніматорами, поки мами й тата працюють та навчаються.

Проект «Business Women’s Space» – коворкінг-центр підтримки соціальних інновацій, жіночого підприємництва та стартап-кампаній» реалізується ЗГО «Центр розвитку кар’єри «Професіонали»» в партнерстві з громадською організацією «Українське жіноцтво» в рамках «Програми розвитку малого та середнього підприємництва в м.Запоріжжі на 2017-2021 роки» за фінансування Фонду підтримки малого і середнього підприємництва проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. (Більше про Проект ПРОМІС на веб-сайті: www.pleddg.org.ua)

Додаткову інформацію ви можете отримати за телефоном +380999548090, onefreezp@gmail.com, сторінка проекту в Facebook: www.facebook.com/bwspacezp/, Instagram: https://www.instagram.com/bwspacezp/, канал в Телеграм https://t.me/bwspacezp.