Автор: Інна Бойко
виконавча директорка
ЗГО “ЦРК “Професіонали”

IMG_0121Протягом травня 2019 року 20 жінок з м. Запоріжжя, що планують відкривати власну справу, пройшли навчання за програмою «Жіноча школа бізнесу». Програма була досить насиченою: складалася з 8 модулів та охоплювала основні теми, необхідні для опанування підприємцями-початківцями: складання бізнес-плану, бізнес-модель «Саnvas», маркетинговий та фінансовий плани, воронка продажів, комунікації та робота з командою, пошук джерел фінансування бізнесу на етапі його старту/розширення.

Знання, які отримали учасниці, допоможуть якісно проаналізувати свою бізнес-ідею, конкурентне середовище, потенційних клієнтів, сформувати перспективне бачення власного бізнесу та грамотно скласти бізнес-план.

По завершенні курсу 14 учасниць працюють над створенням власних бізнес-планів, а в подальшому протягом червня-липня отримуватимуть менторську підтримку та фахові консультації з фінансових, юридичних питань, інструментів маркетингу та управління персоналом, PR, оподаткування та інших тем.

Навчальна програма «Жіноча школа бізнесу» спрямована на зниження рівня безробіття, започаткування й масштабування бізнесу учасниць та учасників,  розвиток соціальної інфраструктури міста, популяризацію малого та середнього бізнесу, зокрема, жіночого, в Запоріжжі.

«Жіноча школа бізнесу» проводиться у рамках проекту «Business Women’s Space» – коворкінг-центр підтримки соціальних інновацій, жіночого підприємництва та стартап-кампаній» реалізується ЗГО «Центр розвитку кар’єри «Професіонали»» в партнерстві з громадською організацією «Українське жіноцтво» в рамках «Програми розвитку малого та середнього підприємництва в м.Запоріжжі на 2017-2021 роки» за фінансування Фонду підтримки малого і середнього підприємництва проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. (Більше про Проект ПРОМІС на веб-сайті: www.pleddg.org.ua).

Керівниця проекту, виконавча директорка ЗГО «ЦРК «Професіонали» – Бойко Інна.

Додаткову інформацію ви можете отримати за телефоном +380999548090, onefreezp@gmail.com, сторінка проекту в Facebook: www.facebook.com/bwspacezp/, Instagram: https://www.instagram.com/bwspacezp/, канал в Телеграм https://t.me/bwspacezp.