Джерело: Енергодарська міська рада

dsc174125 січня 2019 року під головуванням першого заступника міського голови Ігоря Курді відбулася робоча нарада з питань організації моніторингу та оцінки результативності реалізації Стратегічного плану розвитку міста до 2027 року та Плану його реалізації до 2020 року.

Процес роботи над Стратегічним планом розпочався ще у 2014 році. У 2015 році Енергодар став учасником конкурсного відбору проекту «Партнерство для розвитку міст ПРОМІС», який реалізує Федерація канадських муніципалітетів спільно з компанією ТОВ ДТЕК. За експертної підтримки Проекту ПРОМІС розроблено Стратегічний план, перший етап реалізації якого розпочато у 2017 році. План визначає цілі майбутнього розвитку, основні підходи до їх досягнення та напрямки розвитку міста. Він позиціонується як плановий документ найвищого рівня в місті і є основою до планування бюджету та розвитку Енергодара в цілому.

У ході засідання консультант Проекту ПРОМІС Володимир Проскурін поінформував про організацію моніторингу та оцінки результативності реалізації Стратегічного плану, процедури формування системи показників (індикаторів) досягнення стратегічного бачення, стратегічних та оперативних цілей, провів персональні консультації з представниками підрозділів міської ради для опрацювання переліку індикаторів цілей.

З аналізом показників оцінки реалізації Стратегічного плану, з організацією моніторингу та оцінки результативності реалізації можна ознайомитися на офіційному сайті Енергодарської міської ради у підрубриці “Стратегія розвитку міста Енергодара”.