12 квітня 2019 року у місті Івано-Франківськ відбулося офіційне відкриття майстерні-студії Акселератора креативних жіночих стартапів.

На зустрічі були присутні команда та учасниці програми Акселерації, почесна Рада Акселератора, партнери та потенційні інвестори. Від Проекту ПРОМІС участь у відкритті взяла Ірина Вандич, Регіональний координатор Проекту ПРОМІС в Івано-Франківській обл.

Відкриття майстерні-студії Акселератора креативних жіночих стартапів відбулося за фінансової підтримки Фонду сприяння розвитку малих і середніх підприємств Проекту ПРОМІС в рамках проекту «Creative Woman Network: посилення спроможності жінок у креативних індустріях Івано-Франківська». Загальна мета проекту – створити реальні можливості реалізації бізнес-ідей та досягнення успіху молодими жінками, що пов’язують свої бізнесові наміри з цільовими галузями креативної індустрії в м.Івано-Франківську, зокрема, дизайном, кулінарією, культурною спадщиною, музикою, виконавським та  візуальним мистецтвом, фестивальним/подієвим менеджментом. В рамках проекту планується налагодити мережу та партнерства серед жінок у креативних сферах підприємництва міста та успішних жінок України через програму менторства, дати поштовх до реалізаціії креативних бізнес-ініціатив учасниць через практичний досвід та супровід в ході бізнес-коучингу з наставником, посилити спроможність жінок успішно провадити бізнес через спеціалізовані навчальні курси тощо.

Фото: Туристична асоціація Івано-Франківщини