Джерело: офіційний сайт Долинської міської ради

Новина 6_1На сучасному етапі вже не викликає сумнівів у необхідності та актуальності планувальної діяльності на місцевому рівні. В Долинській громаді активно розвивається і запроваджується стратегічний підхід до планування сталого територіального розвитку.

Стратегічним орієнтиром у цій діяльності є розроблений документ Стратегія розвитку Долинського субрегіону на період до 2027 року. З метою контролю виконання поставлених перед собою цілей, як стратегічних, так і оперативних, періодично проводиться моніторинг виконання Стратегії.

На засіданні Комітету з управління впровадженням Стратегії розвитку Долинського субрегіону було проведено огляд завдань Плану реалізації Стратегії, що планувалися до виконання в 2019 році, порівняння з запланованими показниками, огляд завдань Плану реалізації Стратегії, що плануються до виконання в наступному періоді.

Обговорили План дій забезпечення сталості результатів впровадження Проекту ПРОМІС на території міста Долина.

За кожним проектом і ініціативою, які реалізуються у місті Долина за підтримки Проекту ПРОМІС проведено обговорення проблем, перешкод і визначено ключові заходи для їх подолання, що, власне, і відображено у заходах Плану дій з забезпечення сталості результатів впровадження ініціатив і проектів.

Стратегія розвитку Долинського субрегіону впроваджується на умовах стратегічного партнерства влади, бізнесу та громади. Така співпраця неодмінно увінчається успіхом.