01-13-site-ua

З 2015 року Проект ПРОМІС допомагає 16 українським містам-партнерам змінюватись на краще. Разом ми поступово прямуємо до остаточного закріплення ідеї міста, як комфортного та ефективного середовища, де гармонічно взаємодіють влада, бізнес та громадськість.

За час діяльності Проекту ПРОМІС до нашого спільного з містами доробку додалось чимало корисних та важливих ініціатив, що вже змінюють життя містян. Саме на них ми хочемо зосередити особливу увагу, аби надихнути інших вийти на шлях активного муніципального розвитку.

Наші історії успіху #МістаТаЗміни – це історії про прості та потрібні зміни та інноваціЇ у Запорізькій, Вінницькій, Полтавській та Івано-Франківській областях, які відбулись за підтримки Проекту ПРОМІС. Ми познайомимось із позитивним досвідом залучення інвестицій на Полтавщині, завітаємо до вінницького хабу «Місто змістів», дізнаємось про роботу мобільного адміністратора в ЦНАПі Запоріжжя. Це лише кілька чудових прикладів корисних змін у містах-партнерах Проекту ПРОМІС. Щотижня, починаючи з 14 січня та протягом усього 2020 року, ми ділитимемось з вами історіями успіху і надихатимемо розвивати свої міста та громади.