Джерело: Вінницька обласна державна адміністрація

1У Вінницькому молодіжному центрі “Квадрат” Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації спільно з проектом «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) організовано дводенний тренінг на тему: «Підготовка проектів на конкурс для отримання коштів секторальної бюджетної підтримки ЄС та Державного фонду регіонального розвитку».

Навчання пройшло для представників об’єднаних територіальних громад, райдержадміністрацій та структурних підрозділів облдержадміністрації.

Відкриваючи захід, заступниця директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Вєга Кулявець привітала учасників тренінгу та подякувала Проекту ПРОМІС за проведення  навчання у даній сфері, що сприятиме розвитку громад регіону та країни в цілому.

Під час тренінгу експерти Проекту ПРОМІС поінформують присутніх про  процедуру роботи ДФРР та особливості підготовки елементів проекту, а також спільно з консультантом Василем Кашевським обміняються практичним досвідом у сфері підготовки проектів для отримання додаткового фінансування на впровадження проектів місцевого і регіонального розвитку.