Джерело: сайт АМЕР Ладижина

Прев'ю16 липня в рамках проекту «Заснування та забезпечення ефективної діяльності Клубу підприємців в Ладижині», який реалізується Проектом ПРОМІС, відбулось установче засідання Клубу підприємців Ладижина. У заході взяли участь підприємці та запрошені гості, що тісно співпрацюють з малим бізнесом та всебічно підтримують його.

Ігор Снєгін, директор ДТЕК Ладижинська ТЕС повідомив про надання компанією ДТЕК приміщення для Клубу підприємців. Меблі та техніка для Клубу підприємців придбані за кошти Проекту ПРОМІС та компанії ДТЕК, тут є сигналізація та інтернет.

Марія Колотило, директорка Ладижинської міської філії Вінницького обласного центру зайнятості розповіла про стан ринку праці в місті та послуги Державної служби зайнятості для підприємців під час дії карантинних обмежень підприємницької діяльності. Завдяки вчасній поінформованості та дієвій співпраці 150 підприємців Ладижина отримали допомогу у зв’язку з тимчасовим призупиненням діяльності – це найвищий показник у Вінницькій області.

Олексій Алєксєєв, голова ГО «Клуб підприємців» проінформував присутніх про створення Координаційної ради Клубу підприємців, долучитися до якої може кожен підприємець з метою розвитку партнерських відносин та поглиблення співпраці між підприємцями та органами місцевого самоврядування, державної влади, громадськістю для забезпечення підтримки суспільно значущих підприємницьких ініціатив.

Людмила Равлюк, директорка Агенції місцевого економічного розвитку міста Ладижин та керівниця проекту ознайомила учасників засідання з графіком проведення заходів у рамках проекту.

Оксана Чорноморець, голова ГО «Фундація підприємницьких ініціатив» презентувала план діяльності Клубу на найближчі місяці та теми наступних засідань.

Учасники заходу відмітили важливість соціальної відповідальності ладижинських підприємців, їх участь у благодійних заходах.

Проект впроваджується у відповідності до Програми розвитку МСП в Ладижині   на 2017-2021 роки.