изображение_viber_2020-10-26_15-05-30Проект ПРОМІС запрошує взяти участь у вебінарі на тему: «Оренда комунального майна: законодавчий порядок і перші результати» за участі експертів з питань оренди державного і комунального майна. Захід відбудеться 30 жовтня 2020 року.

Вебінар буде корисним представникам органів місцевого самоврядування, посадовцям органів державної влади, які шукають додаткових можливостей для наповнення бюджету міста чи громади шляхом оренди комунального майна. 

У програмі навчання: аналіз майна, що планується для передачі в оренду: його типи та порядок включення до переліку; порядок укладання договору оренди, зокрема пільгової; підготовка об’єкту до аукціону Прозорро.Продажі.

Спікери вебінару: Владислав Уривський, проектний менеджер ДП «Прозорро.Продажі», експерт з питань оренди державного та комунального майна та Аліна Каневська, експертка з приватизації та оренди державного та комунального майна, керівниця напрямку електронних аукціонів на майданчику Е-Тендер.

Вебінар триватиме з 9:30 до 13:00 на платформі ZOOM.

Дата: 30 жовтня 2020 року.

Для участі у заході необхідна попередня реєстрація за посиланням: https://bit.ly/3mk5B2P. Увага, реєстрацію відкрито до 27 жовтня.

У випадку питань щодо заходу прохання контактувати з координаторкою навчальних програм Проекту ПРОМІС, Наталією Рогуліною, nrogulina@pleddg.org.ua, тел. 050 516 98 84.