Artboard 1 copy-100Соціальний бізнес в Україні все частіше стає рушієм позитивних змін. Дедалі більше підприємців інтегрують інклюзивний компонент у свою діяльність, чим поступово вирішують актуальні соціальні запити у своїх містах та громадах.

Оновлений онлайн-курс «Соціальне підприємництво та конкурентоспроможність» від Проекту ПРОМІС та освітньої платформи EdEra – перший важливий крок для тих, хто вирішив обрати шлях інклюзивного розвитку бізнесу.

В курсі зібрана уся необхідна інформація для запуску соцпідприємства. У поєднанні з аналізом актуальних кейсів та порадами провідних українських практиків (київської піцерії «VeteranoPizza», громадського ресторану «Urban Space 100» з Івано-Франківська, благодійної організації «Світло надії») це створить стійкий фундамент знань для успішного інклюзивного розвитку вашого підприємства.

Під час навчання ви дізнаєтесь про:

  • соціальний бізнес, його особливості та відмінності від традиційних видів бізнесу;
  • конкурентні переваги соціальних підприємств;
  • організаційно-правові форми та бізнес-моделі соціальних підприємств;
  • важливі аспекти створення соціального підприємства.

Курс безкоштовний, усі студенти/-ки, які пройдуть його до кінця та складуть фінальний іспит, отримають сертифікат про навчання.


Онлайн-курс «Соціальне підприємництво та конкурентоспроможність» розроблено в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), що впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Контент онлайн-курсу є виключно думкою авторів та не обов’язково відображає офіційну позицію Міністерства міжнародних справ Канади.