2020-04-14Протягом 6 років команда Проекту ПРОМІС активно працювала на благо українських громад. Щиро радіємо, що разом із творцями місцевих змін нам вдалося досягти вагомих результатів у впровадженні засад демократичного управління, децентралізації та прискоренні місцевого економічного розвитку в Україні. За нашими плечима сотні реалізованих ініціатив та колосальна база напрацьованих знань і практик.

Завдяки нашій спільній роботі з 16 містами-партнерами ми розширили перспективи для їх розвитку та створили умови, що забезпечуватимуть сталість реалізованих ініціатив. Зміцнили потенціал місцевого самоврядування в Україні й сформували в громадах неоціненний ресурс: якісно нові знання та досвід, довкола яких будуть творитись наступні успішні зміни.

Impact-Report-PLEDDG-MockUp

Ключові результати впровадження Проекту ПРОМІС не лише в цифрах і фактах та реальних історіях змін зібрані у звітному виданні «#МістаТаЗміни: святкуємо успіхи».

Дякуємо усім партнерам та тим, хто долучився до якісних трансформацій українських міст!


Проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) було спрямовано на зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного врядування та прискорення економічного розвитку.

Проект ПРОМІС у 2015-2021 роках впроваджувала Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.