Відгук  про навчання з МЕР організоване Проектом ПРОМІС

Віталій Погосян

Директор департаменту економіки та інвестицій
Вінницька міська рада

Пане Погосян, як учасник усіх навчальних сесій на тему місцевого економічного розвитку, розкажіть про Ваші враження від навчання

Я брав участь у всіх трьох тренінгах на тему місцевого економічного розвитку, що були організовані в рамках Проекту ПРОМІС. Для мене вони були цікавими і корисними, тому що я працюю в органах місцевого самоврядування порівняно недавно і маю бажання ефективно та системно підходити до вирішення ряду актуальних питань.

Хочу висловити велику подяку організаторам та викладачам тренінгу, які провели велику роботу. Навчальний курс з МЕР був дуже грамотно складений. Усі учасники тренінгу, в тому числі і я, отримали багато знань. Завдяки цій навчальній програмі я визначився із тим, які напрямки в своїй роботі потрібно підсилити, щоб сприяти розвитку нашого міста (ред.Вінниця), отримав багато інформації, яку можна буде застосувати на практиці.

Зокрема, нам необхідно буде більш активно попрацювати над брендингом Вінниці. Це досить серйозна робота, бо від того, як буде себе позиціонувати місто, залежатиме його розвиток. Також ми хочемо зосередитись над розробкою програми інвестицій та інновацій, тому що в теперішній економічній ситуації запорука процвітання будь-якого міста полягає у створенні нових робочих місць. Все, про що нам розказували на тренінгу, ми плануємо реалізувати в нашому місті. 1 березня до нас приїжджало керівництво Проекту ПРОМІС. Ми провели перше засідання Дорадчого комітету з ефективного врядування і розвитку Проекту. Хочу зазначити, що ми підійшли дуже серйозно до організації цього засідання: запросили до участі представників різних громадських та благодійних організацій, управлінців, місцевих бізнесменів, представників ЗМІ. Тобто людей, які налаштовані працювати та приносити користь своєму місту, які не займаються популізмом або піаром.



ІНШІ СТАТТІ РОЗДІЛУ: