ПРОМІС розпочинає нові ініціативи з містами-партнерами щодо розробки Стратегій внутрішньої комунікації, що зосереджуватимуться на механізмах та інструментах комунікацій посадових осіб, громадян та ЗМІПРОМІС розпочинає нові ініціативи з містами-партнерами щодо розробки Стратегій внутрішньої комунікації, що зосереджуватимуться на механізмах та інструментах комунікацій посадових осіб, громадян та ЗМІПРОМІС розпочинає нові ініціативи з містами-партнерами щодо розробки Стратегій внутрішньої комунікації, що зосереджуватимуться на механізмах та інструментах комунікацій посадових осіб, громадян та ЗМІ

Запровадження відкритого врядування неможливе без забезпечення відкритого, прозорого спілкування з громадськістю та ЗМІ. Саме тому міська влада повинна прагнути розвивати ефективні відносини із засобами масової інформації, щоб журналісти надавали громадянам точну, об’єктивну й актуальну інформацію.

Проект ПРОМІС допоможе владі і громадськості почути одне одного та впроваджувати відкрите врядування. Ми розпочинаємо нову спільну ініціативу з містом-партнером Івано-Франківськ щодо розробки Стратегії внутрішньої комунікації, що зосереджуватиметься на механізмах та інструментах комунікацій посадових осіб, громадян та ЗМІ.

Сьогодні, 26 січня 2017 року проведено два круглі столи. У першому круглому столі взяли участь виборні посадові особи й керівники, які відповідають за комунікацію, у другому – представники місцевих ЗМІ.

Проект ПРОМІС запросив до участі у заходах Майкла Боцюрківа, канадця українського походження, всесвітньо відомого медіаоглядача, журналіста та колишнього речника ОБСЄ, поділився передовим міжнародним досвідом роботи зі ЗМІ, роботи журналістів з виборними посадовими особами та співпраці з громадськістю. Кейді Ворд, головний радник Проекту ПРОМІС з питань врядування та експерт в галузі зв’язків з громадськістю, поділилась своїми знаннями щодо того, як міські ради можуть використати зв’язки зі ЗМІ для підвищення обізнаності громадян щодо процесу залучення інвестицій та приваблення туристів. Українські ж консультанти, залучені експерти Проекту ПРОМІС – Дмитро Коник, кандидат соціологічних наук, викладач НУ «Києво-Могилянська академія» та Андрій Сусленко, журналіст 5 каналу, продюсер – розповіли про передові методи роботи, які використовуються в Україні.