InclusionMeans Blue FB Post ENПроект ПРОМІС долучився до проведення міжнародної онлайн-кампанії щодо інклюзії «Інклюзія 2017» з хештегами #Inclusion2Me та #InclusionMeans. Кампанію розпочав Уряд Канади з метою привернення уваги світового співтовариства до таких глобальних проблем, як ріст популізму, ксенофобії та екстремізму, ініціювання відповідних дискусій в соціальних медіа та подальшого напрацювання політик та програм, які сприятимуть інклюзії в суспільстві. Кампанія «Інклюзія 2017» стартувала 10 листопада і закінчилася 10 грудня 2017 року в День прав людини – міжнародного свята, яке відзначає річницю ухвалення в 1948 році ГА ООН Загальної декларації прав людини.

Центральним питанням кампанії «Інклюзія 2017» було поняття та значення інклюзії в суспільстві. В рамках кампанії громадські активісти, експерти, політики, державні діячі, представники дипломатичних установ ділилися своїм розумінням поняття «інклюзія» та обговорювали економічні, соціальні та культурні переваги інклюзії для всього суспільства.

Проект ПРОМІС підготував серію коротких відео з відомими українськими політиками, державними діячами та громадськими активістами, яких попросили відповісти на центральне питання міжнародної кампанії «Інклюзія 2017» р. – «Що для вас означає інклюзія»?

Посол Канади в Україні Роман Ващук про те, що для нього означає інклюзія

Анастасія Попсуй – переможець конкурсу гендерних ініціатив Проекту ПРОМІС

Заступник Міністра внутрішніх справ Анастасія Дєєва про інклюзивне суспільство

Віктор Артеменко, Менеджер з адвокації Реанімаційного Пакету Реформ, ділиться міркуваннями щодо інклюзивного розвитку