Джерело: АМЕР Ладижина

Прев'ю

Прошу вас еще в укр версии добавить этот абзац. Выпал почему-то: 13 листопада учасники Інтерактивної майстерні розглянули особливості роботи електронного майданчика Державних закупівель Prozorro.

Руслан Помагайбо, начальник відділу економіки Ладижинської міської ради, який входить до складу тендерного комітету, ознайомив присутніх з процедурою публічних закупівель.

Тренер, голова правління ГО «Разом до спішного бізнесу» Роман Баранов розповів про реєстрацію на онлайн-майданчиках, особливості участі у закупівлях та Prozorro.Продажі.

Впродовж 4-х днів поспіль тривала Інтерактивна майстерня щодо роботи з електронними сервісами, відкритими джерелами інформації та реєстрами даних. Підприємці, що взяли участь у заході, отримали нові знання та навички роботи з онлайн-сервісами, що дозволить їм у майбутньому ефективно використовувати інтерактивні можливості та дистанційно отримувати необхідні послуги.

Захід відбувся у межах додаткової ініціативи проекту «Заснування та забезпечення ефективної діяльності Клубу підприємців в Ладижині», який реалізується за підтримки Федерації канадських муніципалітетів (ФКМ), що впроваджує Проект «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС).