Джерело: Агенція місцевого економічного розвитку м.Ладижина

9cbf62d912f32b06e9117cb5f50ec3ea11 лютого відбулося засідання в рамках проекту «Інформаційні об’єкти міського середовища як інструмент покращення іміджу міста», який реалізує АМЕР м. Ладижин за підтримки Федерації канадських муніципалітетів (ФКМ), що впроваджує Проект “Партнерство для розвитку міст” (Проект ПРОМІС). В роботі засідання взяли участь працівники Ладижинської міської ради, представники Центру надання адміністративних послуг, Ладижинської міської філії Вінницького обласного центру зайнятості, громадських організацій та містоутворюючих підприємств.

Під час засідання учасникам було презентовано буклет про Ладижин, адже розробка, друк та розповсюдження інформаційного буклета є одним із завдань проекту. Над розробкою змісту буклета працювали учасники команди проекту разом із залученими експертами та членами Комітету управління впровадженням Стратегії розвитку міста Ладижина до 2025 року. На титульній стороні буклета зображений герб міста Ладижина та вказано рік заснування, контактна інформація довідкових та аварійних служб міста, дисклеймер та логотипи Проекту ПРОМІС. На внутрішній стороні буклета – коротка змістовна інформація про історію міста, «родзинку» міста – дендрологічний парк «Ладижинський гай» та соціально-економічна довідка. Розповіді супроводжуються світлинами.

Варто зазначити, що саме про дендрологічний парк «Ладижинський гай» преважна більшість – 26% респондентів хотіли б розповісти гостям міста (опитування проводилося в рамках дослідження громадської думки під час реалізації проекту влітку 2018 року).

Надрукована поліграфічна продукція – буклет формату А4 з 2-ма згинами у кількості 2 тисячі примірників.

Частина буклетів передана представникам ЦНАПу, Ладижинської міської філії Вінницького обласного центру зайнятості для поширення серед відвідувачів. Також розповсюдження буклетів відбуватиметься під час проведення культурно-мистецьких, спортивних заходів у місті, а також на конференціях, круглих столах, конференціях та інших заходах поза межами міста за участі представників Ладижина.

Партнер проекту – компанія «ДТЕК».