Третій Всеукраїнський Форум інституцій місцевого розвитку, 2015
Третій Всеукраїнський Форум інституцій місцевого розвитку, 2015
Третій Всеукраїнський Форум інституцій місцевого розвитку, 2015

За підтримки Проекту ПРОМІС 22-23 жовтня у Кривому Розі відбувся III Форум інституцій місцевого розвитку (City Development Institutions Forum), який був присвячений темі підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу. У дводенному заході взяло участь близько 100 представників інституцій місцевого розвитку України, промислових підприємств та проектів міжнародної технічної допомоги. Від Проекту ПРОМІС Форум відвідали експерти Олег Войтович, Ігор Лепьошкін, Валерій Кокоть, Соломія Рожко та Кейді Ворд. Найкращі канадські практики представляв спеціально запрошений канадський експерт та керівник Відділу з залучення бізнесу Департаменту економічного розвитку та туризму округу Страскона, що у провінції Альберта, Ренді Річардс.

Форум став для учасників платформою для активного діалогу та надав можливість поділитися інформацією щодо реалізованих бізнес-проектів, обмінятися практичними порадами та рекомендаціями щодо розвитку малого та середнього бізнесу (МСБ) в Україні. Серед тем, які обговорювали учасники, – внутрішній туризм, соціальне підприємництво, перспективи залучення внутрішньо переміщених осіб до МСБ.

В рамках Форуму для учасників також була організована екскурсія індустріальними об’єктами Кривого Рогу, на якій учасники ознайомилися з потужним промисловим потенціалом міста.