DSC_0490-768x510Джерело: ОКІА «Новини Полтавщини»

У рамках проекту «Партнерство для розвитку міст» 16-17 березня експерти Проекту ПРОМІС провели тренінг «Підготовка проектних пропозицій для отримання фінансування з Державного фонду регіонального розвитку» для представників органів місцевого самоврядування Полтавщини.

Представники місцевого самоврядування Полтавщини навчалися писати проекти з урахуванням його інноваційності, рахували бюджетні витрати та дізналися, як вирішувати за допомогою проектів наявні проблеми та потреби громад.

Тренер – Василь Кашевський – розповів про особливості підготовки елементів проекту.

Учасників тренінгу ознайомили з процедурами роботи Фонду, як формулювати мету та завдання проекту, оцінювати потреби, описувати заплановані в межах проекту заходи, складати графіки виконання та бюджет проекту.

Наприкінці тренінгу його учасники висловили вдячність організаторам за те, що дізналися багато нового, отримали відповіді на всі запитання та зрозуміли, як рухатися вперед у рамках реформування і децентралізації.

Нагадаємо, кошти Державного фонду регіонального розвитку спрямовуються на виконання інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, у тому числі проектів співробітництва та добровільного об’єднання територіальних громад. До кінця березня 2016 року всі охочі громади мають можливість підготувати цікаві проекти та поборотись за
отримання фінансування

Учасники тренінгу отримали відповідні сертифікати: