DSC09863 DSC09883 DSC09920 DSC09888

З огляду на актуальність запровадження в практичну діяльність органів влади ефективної методології проведення моніторингу та контролю за якістю надання адміністративних послуг, у 2017 року експерти Проекту ПРОМІС провели оцінку стану надання адміністративних послуг і діяльності ЦНАП у кожному з 16 міст-партнерів Проекту та підготували відповідні звіти з рекомендаціями для кожного з міст.

31 січня 2018 року Проект ПРОМІС провів круглий стіл на тему «Моніторинг ЦНАП задля поліпшення його діяльності та підвищення якості послуг», на якому був представлений узагальнений аналітичний звіт за результатами оцінювання діяльності 16 міст-партнерів щодо надання адміністративних послуг.

Участь у круглому столі взяли представники центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування міст-партнерів Проекту ПРОМІС, проектів міжнародної технічної допомоги, керівники ЦНАП та експерти. Під час засідання круглого столу були презентовані кращі практики діяльності ЦНАП таких міст, як Вінниця, Івано-Франківськ, Кременчук та Мелітополь, обговорені критерії та результати оцінювання діяльності міст з надання адмінпослуг, а також подальші кроки з удосконалення системи надання адміністративних послуг, зокрема можливості надання підтримки з боку проектів міжнародної технічної допомоги.

Узагальнений аналітичний звіт буде оприлюднено для широкого загалу у кінці лютому 2018 року. Слідкуйте за оновленнями розділу «Депозитарій знань».