_ASS0119

У четвер, 19 квітня 2018 року, відбулося четверте засідання Спостережної Ради Проекту ПРОМІС, на якому експерти ПРОМІС представили основні досягнення Проекту за третій рік діяльності та плани на 4й рік впровадження (2018-2019 рр.).

Завдання Спостережної Ради Проекту ПРОМІС – здійснювати нагляд за ходом впровадження Проекту ПРОМІС та ухвалювати ключову документацію Проекту. До її складу входять представники Посольства Канади в Україні, ФКМ, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, Асоціації міст України (АМУ) та очільники 16 міст-партнерів та обласних державних адміністрацій партнерських областей Проекту (‪Запорізької, ‪‎Вінницької, ‪‎Полтавської та ‪Івано-Франківської обл.).

Цьогоріч співголовами Спостережної Ради Проекту ПРОМІС були Гарт Фризел, депутат міської ради м.Прінс-Джордж, Канада, член Правління ФКМ, та Олександр Слобожан, Виконавчий директор Асоціації міст України.

Засідання Спостережної Ради розпочалося з вітального слова Надзвичайного та Повноважного Посла Канади в Україні Романа Ващука, після чого Маріон Вілланова, Директор програм ФКМ, коротко розповіла про міжнародну діяльність ФКМ.

Олександр Кучеренко, директор Проекту ПРОМІС, презентував Звіт про хід виконання Проекту ПРОМІС протягом третього року діяльності Проекту, а про плани на квітень 2018 р. – березень 2019 р. розповіла Кейді Ворд, Головний радник з питань врядування ПРОМІС. Після виступів експертів ПРОМІС партнери Проекту отримали змогу поділитися своїми враженнями від співпраці з Проектом та надати коментарі щодо запропонованого річного плану роботи та бюджету. Зокрема, вони відзначили активну допомогу, яку надає їм Проект ПРОМІС в рамках різноманітних ініціатив, що стосуються місцевого економічного розвитку та впровадження інструментів демократичного врядування.


До вашої уваги головні результати впровадження, станом на 1 квітня 2018 року:

map-ua zip Карта напрацювань в містах-партнерах проекту ПРОМІС
1000-ua zip Компонет 1000: ДЕМОКРАТИЧНЕ ВРЯДУВАННЯ
2000-ua zip Компонет 2000: ІНКЛЮЗИВНИЙ РОЗВИТОК БІЗНЕСУ
3000-ua zip Компонет 3000: ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ І МІЖВІДОМЧА СПІВПРАЦЯ