Джерело – Енергодарська міська рада

dsc6335Бренд Енергодара було затверджено рішенням міської ради у грудні минулого року. Над його розробкою протягом року працювали міські служби із залученням фахівців проекту «ПРОМІС» та жителів міста.

Логотип та слоган міста розроблялись дизайнерською групою, відібраною на конкурсній основі. За основу логотипу вибрано фігуру, яку утворюють орбіти атомів під мікроскопом. Крім того, вона повторює етнічний символ  української вишиванки. Слоган “Даємо енергію” може мати продовження в залежності від сфери використання: Даємо енергію – розвитку, комфорту, благополуччя, спорту, інновацій тощо.

Запровадження бренду дозволить не тільки сформувати позитивний імідж міста, позиціонувати його на всеукраїнському та міжнародному рівнях, але й створити сприятливий клімат для інвесторів і місцевого бізнесу.

Бренд Енергодара можуть використовувати всі бюджетні установи, комунальні служби та приватні організації безкоштовно. Елементи бренду рекомендується використовувати під час проведення міських заходів, презентацій, на поліграфічній та сувенірній продукції, як елемент святкового оформлення міста, на почесних відзнаках, у рекламних цілях, при створенні МАФ тощо.

Якщо приватний підприємець або організація бажає використати логотип Енергодара в своїй продукції, її макет необхідно узгодити з управлінням економіки міської ради. При використанні бренду міста необхідно керуватися вимогами, викладеними в брендбуці міста.