Джерело: Press-Center News Journal

f6eb30bbe490da62c1b2067aa06ec1d5-849x530З січня ГО «Центр розвитку кар’єри «Професіонали» розпочинає проект «Business Women’s Space» – коворкінг-центр підтримки соціальних інновацій, жіночого підприємництва та стартап-кампаній.

Проект реалізується у рамках «Програми розвитку малого та середнього підприємництва в м. Запоріжжі на 2017-2021 роки» та спрямований на досягнення пріоритетних завдань Програми: поліпшення бізнес-клімату в місті, надання можливостей представити свій потенціал, розвиток інформаційних технологій, підтримка інноваційних стартапів.

У рамках проекту заплановано створення першого і єдиного у Запоріжжі коворкінг-центру «BW Space» для жінок з дітьми. Функціонування коворкінгу передбачає проведення навчальних курсів та програм, майстер-класів, воркшопів щодо започаткування власної справи, жіночого бізнесу, інструментів онлайн-маркетингу, цифрових технологій;  менторський супровід з ведення бізнесу, презентації кращих кейсів жіночого підприємництва, нетворкінг-зустрічі для обміну досвідом і залучення різних представниць бізнес-спільноти Запоріжжя, та багато іншого. Створення такого простору сприятиме не лише зниженню рівня безробіття, започаткуванню й масштабуванню бізнесу учасниць та учасників заходів, а й розвитку соціальної інфраструктури міста, популяризації малого та середнього бізнесу, зокрема, жіночого, в Запоріжжі.

Проект ««Business Women’s Space» – коворкінг-центр підтримки соціальних інновацій, жіночого підприємництва та стартап-кампаній» реалізується в партнерстві з громадською організацією «Українське жіноцтво» за підтримки проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.