Джерело – Мелітопольська міська рада

70681855_2361735910528946_2785556114186436608_n12 вересня відбулося розширене засідання Дорадчого комітету з ефективного врядування та розвитку для обговорення сталості результатів реалізації ініціатив і проектів, які впроваджуються за підтримки Проекту ПРОМІС у місті Мелітополі на тему:«Планування сталості результатів впровадження Проекту ПРОМІС».

Присутні зібралися обговорити ініціативи і проекти, які реалізуються в нашому місті за підтримки Проекту ПРОМIС і визначитися з подальшими планами.

Як відзначила перший віце-мер Ірина Рудакова, завдяки співпраці з Проектом ПРОМІС в Мелітополі з’явилася маркетингова стратегія, місто стає брендом, прийнята програма просування продукції на зовнішні ринки, створюються актуальні інструменти для залучення інвестицій, прийнята Стратегія розвитку міста до 2030 року, а наші городяни стали активними помічниками в реалізації ініціатив зі сталого розвитку міста завдяки інституту Амбасадорів Мелітополя.

Ігор Лепьошкін, головний експерт, керівник групи експертів Проекту ПРОМІС наголосив, що у спільних проектах та ініціативах, які впроваджуються у містах-партнерах Проекту, важливим є не тільки реалізація, а й сталість. На сьогодні в Мелітополі впроваджується близько 14-ти ініціатив, які спрямовані на розвиток демократичного врядування, промоцію міста, підвищення його інвестиційної привабливості, створення сприятливого бізнес клімату, гендерну рівність у всіх сферах життя тощо.

Володимир Проскурнін, консультант Проекту ПРОМІС ознайомив зі станом виконання Плану дій в місті Мелітополі. Так само було обговорено подальші напрями співпраці.