Джерело: офіційний веб-сайт міста Хмільника

Новина 1 прев'ю17 серпня, у рамках розробки Маркетингової Стратегії, до міста Хмільника приїздили представники Проекту ПРОМІС на чолі з головною радницею з питань врядування Лорою Хагг.

По завершенню дискусії з формування концепції бренду Хмільника, що проходила в форматі «Світове кафе», міський голова Сергій Редчик провів зустріч із партнерською делегацією Проекту ПРОМІС.

Навівши успішні канадські приклади реформ адмінтериторіального устрою, закордонна гостя запитала в міського голови про виклики, що можуть постати перед Хмільником у результаті об’єднання з іншими громадами, про те, які головні пріоритети ставить місто у розвитку громади і як балансуватиме свої доходи і видатки та розвиватиме спільні цінності у громадах вже у статусі  цілісного об’єднання.

Міський голова С. Редчик сказав, що в результаті територіального об’єднання виклики не слід очікувати, на них треба буде зрозуміло реагувати, варто ставити головні акценти на збалансований розвиток громад, щоб розвивати і розвиватися, шукати баланс зусиль і компроміс у задоволенні сподівань громади для досягнення згоди і суспільного добробуту.

Пані Лора Хагг сказала, що прочитала Стратегію розвитку курорту і цей документ, на її переконання, є доволі якісним, деталізованим, і може слугувати «дорожньою картою», щоб дбати про місцевий економічний розвиток.

У відповідь міський голова додав, що місто робить акцент на туристичну складову свого розвитку, однак у цьому пріоритеті треба більше працювати, щоб заявити про унікальність нашої курортної території, брати участь у туристичних ярмарках, виставках, рекламувати оздоровчі послуги, більше розказувати про свої переваги.

«Ми щасливі з того, що проект ПРОМІС нам допомагає розробити Маркетингову стратегію, сформувати концепцію бренду та логотипу, який в нас був затверджений, але не систематизований у бренд-бук. Це дуже важливо для нас, адже так ми більше покращимо наш імідж, більше розповімо про нашу міську ідентичність та нашу курорту гостинність», – зазначив міський голова, підсумовуючи розмову.

Перед від’їздом Пані Лора Хагг охоче зробила запис у Книзі почесних гостей міста Хмільника та подякувала міському голові Сергію Редчику за приємну розмову.