630_360_1505203897-2415За підтримки Проекту ПРОМІС у Бердянську створили власну інвестиційну візитівку – інвестиційний паспорт міста. Документ допоможе вивести відносини з інвесторами на новий рівень, оптимізувавши процеси комунікації та співпраці з ними.

Розробка інвестпаспорта розпочалась влітку минулого року. Робоча група, до складу якої увійшли депутати міської ради, працівники виконкому, представники бізнесу, промисловості, місцевих громадських організацій та експерти Проекту ПРОМІС,  працювала над тим, аби врахувати усі особливості та можливості, які місто відкриває для інвесторів.

«В роботі над інвестиційним паспортом для Бердянська нам було важливо підкреслити його потенціал. Думаючи про це місто, першою на думку спадає туристична галузь. Насправді ж, Бердянськ має значні можливості до розвитку у сферах промисловості, машинобудування, ІТ, креативних індустрій. Саме тому документ наголошує на усіх цих особливостях та позиціонує місто як промисловий центр на березі моря», – зазначив Олександр Ігнатенко, головний експерт з міжвідомчої співпраці та економічного розвитку Проекту ПРОМІС.

В інвестиційному паспорті Бердянська зібрано докладну інформацію про конкурентні переваги міста, його економічний потенціал, пріоритетні напрямки для інвестування, інвестиційні пропозиції та приклади успішної співпраці з інвесторами.