Джерело: Лада FM

2У Ладижині розпочав свою діяльність обслуговуючий кооператив «Голден Флора».

З лютого 2020 року розпочалось втілення проекту «Від спільних дій до добробуту кожного», ініціатором якого є громадська спілка «Асоціація культурного підприємництва «Пік-Арт».

Проект стосується галузі лікарської рослинної сировини, вирощуванням та збиранням якої у Ладижині і околицях займаються близько 200 осіб: індивідувальних заготівельників та фізичних осіб-підприємців.

21-24 квітня 2020 року громадська спілка «Пік-Арт» спільно з кооперативом «Голден Флора» в межах проекту «Від спільних дій до добробуту кожного», який реалізується за підтримки Проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, проведуть вебінари для індивідуальних заготівельників, власників садиб та фізичних осіб-підприємців, які задіяні в галузі лікарської рослинної сировини.

Слухачі онлайн-курсу дізнаються:

  • які культури лікарських рослин вигідніше вирощувати на своїх присадибних ділянках;
  • які культури і по якій вартості приймає у населення кооператив;
  • як правильно і в які строки потрібно займатись заготівлею лікарської рослинної сировини;
  • які вимоги до якості сировини?

Зареєструватись на безкоштовний вебінар можна за посиланням.

Отримані знання під час вебінарів, дозволять слухачам раціонально використати ресурси, обєднати свої зусилля з іншими учасниками ринку, і як результат отримати сталий прибуток.

Після проходження навчання учасники вебінарів отримають сертифікати про проходження спеціалізованого навчання, які дадуть можливість укласти договори співпраці з кооперативом «Голден Флора» та матимуть можливість консультаційного супроводження від експертів кооперативу.