1Джерело: Новини Полтавщини

6 лютого Проект ПРОМІС у приміщенні полтавської обласної ради організував семінар-тренінг “Система «Prozorro.Продажі» як інструмент прозорого та ефективного управління державних майном: можливості та перспективи для регіонів”.

Регіональна координаторка Проекту ПРОМІС Ірина Дудка на початку тренінгу зазначила, що завдяки системі «Prozorro.Продажі» місцеві громади можуть правильно скористатись майном комунальної власності.


«Система «Prozorro.Продажі» є найкращою не тільки в Україні, а й в світі. Приємно бачити, як розвиваються місцеві громади. Місцеві бюджети повинні наповнюватись за рахунок правильного використання майна комунальної власності, що належить громаді. «Prozorro.Продажі» дають такі інструменти й розуміння того, як це має працювати максимально вигідно для кожної громади», – говорить Ірина Дудка.

Проектний менеджер «Prozorro.Продажі» Владислав Орисько розповів, що ЗМІ можуть висвітлювати аукціони та лоти, розміщених на системі «Prozorro.Продажі».


«Хочу пояснити, як можна контролювати використання і розпорядження майном комунальної власності. Адже всі люди в селищах, містах мають право знати наскільки ефективно й доцільно використовується майно. На сайті «Prozorro.Продажі» є спеціальна аналітика, де можна переглянути всю інформацію про аукціони та лоти, які проводяться. Це допомагатиме ЗМІ їх висвітлюватиме їх», – зазначив Владислав Орисько.

Більше деталей в сюжеті ІРТ Полтава