Джерело: офіційний сайт Енергодарської міської ради

2020-05-13_1Першою сходинкою на шляху до великих змін для молоді Енергодара став Молодіжний бізнес консалтинг центр «РЕЗИДЕНТ» – неформальний креативний відкритий простір для роботи, розвитку та відпочинку молоді.

Проект створено за ініціативи молодіжної громадської організації «Відродження» за підтримки Енергодарської міської ради. Він фінансується урядом Канади через Федерацію Канадських Муніципалітетів та реалізується в рамках діяльності Проекту ПРОМІС.

Молодіжний простір функціонує на базі ЕІДМУ «КПУ» ім. Хеноха та складається з трьох різних локацій, що формують єдиний комплекс для проведення змістовного дозвілля. У Сoachroom проходитимуть освітні та менторські програми, тренінги та семінари.  Кіберклубі СyberAthlete (CA#VR) – місце надання ІТ-послуг та майданчик для проведення кібер-змагань. Третя локація – coworking-простір для затишного спілкування людей, об’єднаних спільними інтересами.

Перші резиденти вже долучилися до активного навчання, спілкування та обміну знаннями. В режимі онлайн були проведенні перші тренінги та семінари з підприємництва в сфері ІТ. Після завершення карантину у Центрі чекають на нових резидентів, які бажають розкрити свій потенціал та розширити кордони діяльності.