Джерело: веб-сайт Центру надання адміністративних послуг у місті Кременчук

У Кременчуцькому ЦНАПі пройшов дводенний навчальний захід з питань надання якісних адміністративних послуг та діяльності ЦНАП, організований за сприяння Проекту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС).

З вітальними словами до учасників зустрічі звернулися перший заступник міського голови Володимир Пелипенко, головний експерт/керівник з програмної діяльності Проекту ПРОМІС Ігор Лепьошкін, директор Департаменту “ЦНАП у м. Кременчуці” Тетяна Печериця. Ігор Бригілевич, консультант Проекту ПРОМІС долучився до учасників онлайн та інформував про тенденції та виклики на сучасному етапі розвитку ЦНАП. Крім того обговорювали послуги, найпотрібніші та найпопулярніші з них.

Також присутні мали можливість поставити запитання щодо роботи апаратно-програмного комплексу ЦНАП та операційної системи «Реєстру територіальної громади» їх безпосереднім творцям, керівникам КП «Міськоформлення» Володимиру Кригіну та Богдану Бабічу.

Учасники також розглянули практичний досвід міст-партнерів Проекту ПРОМІС у створенні та розвитку належного ЦНАП. З експертними презентаціями виступили начальник реєстраційного відділу Департаменту «ЦНАП у м. Кременчуці» Ірина Мартиненко («Послуги за життєвими ситуаціями: е-Малятко – все починається з народження»), адміністратор відділу по роботі з ЄДДР Департаменту «ЦНАП у м. Кременчуці» Тетяна Кіяшко («Успішний досвід оформлення біометричних документів»), адміністратор відділу по роботі з підрозділами МВС Департаменту «ЦНАП у м. Кременчуці» Юлія Виходець («Інтеграція транспортних послуг»).

Ігор Бригілевич, консультант Проекту ПРОМІС озвучив присутнім результати оцінки якості надання адміністративних послуг у містах-партнерах Проекту ПРОМІС.